Lchf

Skrivet: 2012-10-31 Kl: 18:24:07

Hr börjat med lchf . Började för 1 vecka sen och det går rätt bra men har svårt på kvällen vill gärna ha lite choklad eller negerbollar . Men har inte fuskat än. Ikväll blev det en blomkålsgratäng med bacon, blomkål är riktigt underskattat ;) Haft en trevlig dejt med Alex idag, hon bjöd på sallad på nalles och det smakade såååå vidrigt , I morgon ska vi byta bil våran Volvo mot en golf 3a lite billigare att köra :) Har börjat tappa suget på att blogga vet Inte vad som är intressant för nån att läsa , så vad vill ni läsa om?




Uppehåll

Skrivet: 2012-10-30 Kl: 16:55:37

Har haft ett uppehåll med bloggen , har inte vetat vad jag ska skriva om . Har det väldigt svajigt med känslor just nu , mår bra sen kommer en skit grej och jag blir jätte nere . Känns som att dagarna blir längre och tuffare vart ska jag hitta energin och orken?




höstmörker :(

Skrivet: 2012-10-08 Kl: 15:13:56

hösten är här, det är kallt det är mörkt och det är massa nytt som måste inhandlas så vi kan hålla värmen när vi går ut.
 
blir tyvärr ofta depp när hösten kommer, värre på vintern.
 
tack och lov så har jag underbara friska barn,JA jag får vara glad att dom är friska väluppfostrade och välartade även om andra tydligen tar det som ett hån,,,
jag har all rätt i världen att tycka det,
 
liam gick själv till skolan idag,,, han har tjatat jätte länge :) följde honom över vägen sen gick han själv :D (ringde till skolan efter 15 min och kollade så han kommit fram)
OM han var stolt :D
 
lynx tog hål i öronen i förgår,,, hon ville köpa örhängen och jag sa nej, du har inga hål i öronen,,,, hon sa då att då vill jag ta det, så vi gick och gjorde det, så hon fick sina örhängen :D nöjd brud oyes,
tova har börjat prata. mamma pappa iam, yx , jo ,nej ,vill,titta där, jag ha, akta och låt bli :D
hon verkligen älskar att mysa.
 
ikväll ska jag och rida på nico :D awesome så härligt att kunna peta in lite egen tid med nåt som jag gillar,
 
jobbat som en tok i helgen och även om det är tufft så ställer magnus verkligen upp och sköter allt runt om dom dagarna och sen låter mig få vila lite efter :)
så skönt att man kommit in i ett bra flow :) det finns äntligen ork för jobb barn varandra och lite egen tid.. plus att på egen tiden så kan ungarna följa med om dom vill, egen tiden räknar jag från att jag sitter på häst ryggen och sen kliver ner :D och vill barnen följa med och titta på är det helt ok.
 
börjar äntligen komma underfund med vilka som är mina verkliga vänner och dom är fler än jag trott :) tyvärr finns det inte så mycket tid för att umgås just för tillfället, men man vet att när man ringer och pratar med dom så är det som man träffats varje dag i allafall :)
 
väntar nu på att magnus ska komma hem från jobbet sen blir det gemensam städinsats.
 
sköt om er och gör om det som känns fel,.. nåt som känns fel för dig kan aldrig bli rätt



marknad

Skrivet: 2012-10-05 Kl: 15:02:25

idag är det marknad, som vi måste gå på för barnen ser marknaden från fönstret:-) så strax börjar tjatet om allt skräp dom vill köpa, haft en lugn men mentalt jobbig dag på jobbet, tyvärr blir det såna också när man jobbar med människor.



upp i sadeln

Skrivet: 2012-10-04 Kl: 00:45:11

idag fick jag rida :-D Wii så härligt ,en mysig halflinger , försöker sova nu men Lynx vaknade och kan inte somna om, så nu är vi vakna tillsammans, i morgon tror jag det blir familjenshus med tjejerna för sen börjar jobb helgen,



andas Nathalie

Skrivet: 2012-10-02 Kl: 14:43:47

är på så dåligt humör idag, tuggar nästan fradga, hatar bilar och allt som har med bilar att göra, avskyr halv sanningar också, för en halv sanning är en halv lögn, och om man ljuger för mig och jag kommer på det så tappar jag humöret rätt fort



shopping sopa

Skrivet: 2012-10-01 Kl: 23:21:33

skulle ju handla massa idag, det blev ett par ridskor till Lynx ett par rid strumpor , en macka och kaffe till mig och bulle o mer till tova , glömde kudden ,sängkläder och allt annat, så får bli en ny runda till Marieberg nån dag , ska köpa dom fula dra på /spänn lakan , låter dom bara snuskiga i mitt huvud? kollar på house och väntar på att sömntabletten ska börja värka men dom är löjligt dåliga, fast dom tydligen ska va skit bra, men tydligen inte på mig , sova nu sen fika med Alex i morgon :-D



sova?

Skrivet: 2012-10-01 Kl: 00:10:52

har fått så svårt att somna och vaknar med värk i kroppen, i morgon ska jag in och köpa ny kudde till mig och nya fina säng kläder, sen köpa presenter till min älsklings plutta som fyller 4 :-) vet bara inte vad jag ska köpa :-) kollar på film nu när jag inte kan sova, Magnus jobbar natt och jag saknar honom .




Josefines Blogdesgner
RSS 2.0