jobb jobb jobb

Skrivet: 2012-07-27 Kl: 11:43:59

jobbar och sliter massor just nu ,, har sagt hejdå till mitt social liv i några veckor eftersom det inte finns tid till nåt just nu,,,, är hemma med en tova som inte mår helt hundra för tillfället, skulle ha jobbat i dag, men det blir jobb i morgon och på söndag .... ikväll ser det ut att bli lite summerparty för mig och mannen


sola och bada

Skrivet: 2012-07-05 Kl: 21:16:50

dagen har varit awesome :) sol och bad hos casa ödling hela dagen , fick besök av en vän från västervik i 2 timmar :) sen åkte vi till ödlings igen :D

igår åkte vi till tisaren för att grilla med mamma och peter och peters dotter med familj :)
men det blev andra planer :) jag och peters dotter anna drog ut på sjön och metade i några timmar :D såååååå jäkla skönt var det jag fick 3 abborar och en brax :) anna fick 6 abborar:)

i morgon börjar jobb helgen, så jobbar i morgon lör.sön och mån.. kommer va lagom mör på tis :)

hälen är lite bättre nu tror jag eller så är det smärtstillande som säger att den är bra ...

planerna för sommaren är inte så många, har redan varit på parkens zoo med barnen men varva jobb med bad och bus så mycket det går :)



är i en väldigt bra period just nu :) mår toppen och känner mig lugn och skön, tror på denna doseringen av mediciner. känner mig lugn och samlad its a great feeling.

nu ska jag ta en dusch så jag orkar upp i morgon , har blivit riktigt bortskämd med sovmornar av magnus nu när han har semester ... nån som har några roliga tips på sömmar nöjen ?


kryckor is the shit

Skrivet: 2012-07-01 Kl: 13:58:55

har varit helt off från bloggen ett tag. vi har varit husvakt i svennevad i nästan 3 veckor :D varit skit skönt med hus :D passade även den snygga donnan waja :)

råkade införskaffa oss 2 kaninbebisar till ungarna :D susanne tyckte dom skulle ha det , så medans dom är bebisar så får dom bo hemma hos oss , sen får dom bo i uteburen hos susanne.

jag har en inflammation i hälsenan som tar kål på mig, idag blev det kryckor och linda om kan knappt gå. skit trist

ska snart åka till johanna med familjen :) jag ska nog bli lite snygg i håret igen :)





Josefines Blogdesgner
RSS 2.0